GINOP 1.2.1. és GINOP 2.1.7. pályázat a Masterprint Kft.-nél | Masterprint
Wastewater Automated Self-calibration System

A szennyvíztelepek üzemeltetésének új korszaka

A szennyvíztisztító telepek költségcsökkentése és tisztítási hatásfokának növelése a mindenkori üzemeltető egyik alapvető célja. A WASP (Wastewater Automatic Self-calibration Program) egy új modellel jelentős költésmegtakarítást lehetővé tevő döntéstámogatói rendszer, mely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a szennyvíztelepi üzemeltetést.

Az ipari szakértők által kifejezetten szennyvízkezelésre fejlesztett program hibrid módon ötvöz különböző szennyzvíz-modelleket, és a használat során finomhangolja őket mesterséges intelligencia alapú tanulással – a mérési adatokat meglévő információval kombinálva épít fel egy egyre pontosabb neurális háló alapú modellt, mely alapján előrejelezhetőek kockázatok, beavatkozási lehetőségek és hatásaik.

A WASP-ot kifejezetten szennyvíztelepek üzemeltetésére fejlsztettük, szennyvízipari szakértők bevonásával, és a meglévő modelleket fejlesztve, azzal a céllal, hogy az üzemeltetés világszerte hatékonyabbá (fenntarthatóvá) és elérhetővé váljon mindenki számára.

A WASP program világelső a saját kategóriájában – akár 30%-os hatékonyságnövekedés is elérhető (a szennyvíztelep kiépitésétől függően).

Kollégáink hétköznap 10:00 -14:00 között szívesen adnak bővebb tájékoztatást, kihelyezett bemutatókat is vállalunk.

Keressen minket bizalommal.